10 GRADER I JULI | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

10 GRADER I JULI

Godkväll allihopa!

Vilket väder vi har här uppe i Finland, det har varit 10grader idag och regnat fullt. Tyckte först att det var mysigt men jag vill ju hellre ha sol när vintern är så lång här! Då vill jag ju ha sommar väl när det ska vara så.

Nåja, iallafall så var jag ute en liten promenad med vagnen och en vän som jag har inte träffats på länge, rosor fick jag till och med så snällt! Igår var jag hos min kompis Sandra (Adis gudmor) och vi kollade på serie och bakade fransk chokladkaka. Adrian var så vild hela kvällen!! Har aldrig sett honom så. Kanske när han var på ett nytt ställe och fick se en annan hemmamiljö.

Imorgon kommer vädret att vara likadant så då ska jag och min kära mamma baka lite tillsammans.

kram sålänge. IMG_0360 IMG_0370

När Adrian vill se över bordet så står han alltid på tår, gullunge❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats