IVRIG INFÖR PÅSK & SOMMAREN | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

IVRIG INFÖR PÅSK & SOMMAREN

Nu är vi mitten av april och snar ligger vi i maj! Tiden har gått så fort efter julen tycker jag. Äntligen går vi mot ljusare tider och snart är äntligen sommaren här. Jag trivs jätte bra i värme och sol och älskar när allt blir grönt och massor blommor börjar blomma! Visste ni att min favorit årstid var vintern när jag bodde i Sverige? Men nu när jag har flyttat högre upp till Finland så får jag en klump i magen när jag tänker på kylan och snön. I sommar så vill jag hitta på så mycket som möjligt med både vänner och min familj med svärföräldrar.

Och mindre än en vecka så är det påsk! Jag älskar påsken och jag tror nästan att jag gillar den mera än julen?😄. Jag har pysslar lite grann och plockat massor med videkissor och dekorerat här hemma och det är så fint med påskdekorationer. Vi ska också ha en påskfest hos OS med god mat och massa godis och tårta och bara ha det mysigt. Detta blir Adrians första påsk och han ska även få vara med och gå påskhäcka för sina mor/far föräldrar.

image

I helgen så sov Adrian över hos sin farmor och farfar. Då passade jag på att åka in till stan med min mamma och vi köpte en cykelsits till Adrian. Han satt jätte bra i den och skrattade hela tiden ❤️  Dessutom så köpte min mamma en cykel åt mig! Jag behövde verkligen en bättre och säkrare cykel som jag kan åka med Adrian! Jag var verkligen vår ivrig och köpte även en pool till honom medbadleksaker  som han kommer kunna använda i sommar. Det fanns så fina vår kläder i butikerna! Det fanns massor till Adrian som jag ville köpa men ska vänta tills sommarkläderna kommer. Men han fick ett par solbrillor som han var så cool i!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats