PULKA OCH BALFIN | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

PULKA OCH BALFIN

Tänkte visa er bilder på Adrian från igår . Han åkte nämligen pulka för första gången! Han sa inte så mycket men det var roligt att kolla sig omkring, tyckte han 😊 Solen var också framme så vi passade på och tog en promenad efteråt.

På eftermiddagen så kom även min vän (Adis gudmor) över hem till mig och ville ha sitt hår fixat inför balen som var på kvällen och hon blev så fin i sitt hår!! Jag saknar att få åka på någon fin tillställning. Att få klä sig sin och piffa upp sig ordentligt, det är så kul tycker jag. Mera av sånt framöver måste jag och mina vänner fixa!

Mot kvällen så besökte jag och min lilla familj Jonatans farmor som är på sjukhuset för att jag skulle klippe hennes hår. Jonatans farfar var även med så jag passade på att klippa honom på samma gång.. Vi drack kaffe där och åt lite muffins som jag hade bakat som var så goda. När vi kom hem så var jag så oerhört trött och det blev läggdags för mig redan 10! Det har blivit alldeles för sena kvällar på senaste tiden då när Adrian är pigg. Så det var skönt att gå och sova tidigare fast jag sitter hälare uppe lite längre annars.

image image

 

Så fina bilder på lilla Adi som.även hade sin nalle med som han fick av sina småkusiner  som är bara något år äldre än honom.

image image

 

Här är min fina vän så fin i sitt prinsesshår, eller hur!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats