HÖGA KRAV ATT KLARA AV | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

HÖGA KRAV ATT KLARA AV

Jag har så många viljor och saker jag vill fixa! Men det tar sin tid. Jag lägger press på mig själv att hinna göra dessa saker och samtidigt städa, diska, sköta hushållet och vara ute och gå med vagnen. Allt detta tröttar ut mig. Jag måste sluta lägga så hög press på mig själv. Om jag inte vill och orka vara ute och gå FINE! Jag måste sluta få skuldkänslor över just detta besväret och börja tycka att det är okej att bara vara hemma ibland.

Jag tor att jag är inte alls ensam om detta! Det tar tid. Man har ett barn att sköta, ett hus att sköta och även ett umgänge som man har behov av. Man hinner bara inte och det är förståeligt. Det är inte lätt heller om man är trött också då sätter jag ännu mera krav på mig själv?

Detta är något jag har börjat kämpa emot och säga till mig själv att inte lägga för mycket krav på sig själv och det har börjat funka! Till er andra föräldrar där ute – sätt inte höga krav och måsten till er själva, det viktigaste av allt är att hålla er pigga och gör det ni tycker om. Det resulterar glada föräldrar och glada barn och mera energi och ork att leka med våra hjärtan❤️ Eller hur?image

Älskar nejlikor. De lever länge och är lättskötta🌸💕 Dessa får stå bredvid tvn så han kan se de hela tiden så längen man kollar på tv😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats