SJU HELA FÄRGKLICKAR | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

SJU HELA FÄRGKLICKAR

Jag ska nu visa er ett pengavärt inköp och några nya färgklickar. Jag är ingen person som använder färgstarka läppstift för jag helt enkelt känner mig obekväm i det. Men jag vill ändå så gärna ha färg på mina läpparna så jag försöker övervinna min rädsla, och då har börjat sakta men säket använda lite mera färg. Annars så använder jag hela tiden beige, ljusa läppstift både till vardags och fest. image

Kolla så snygg färg!! Dessa skönheter kostade ca 50 kr! Både för läppstiftet och pennan. De passar både till vardagen och till fest och de är verkligen kalla i färgen. Och en sak som jag märkte var att man kunde lägga olika mängder beroende på hur färgstark du vill ha den, och den håller ändå.

Ni vet när man hittar något som är billigt så börjar man tveka som tvivla över om det kommer vara bra? “Är det bra för att vara sant” känslan.           Och i detta fall så var det så. Denna färgen sitter hela dagen oavsätt om du äter eller är en person som jag som äter upp läppstiftet. Märket på dessa heter Essence och färgerna som jag har köpt är läppstift-26 läppenna-satin mauve06.

image

Här satte jag snabbt på läppstiften innan jag skulle åka på lite jobb för att se hur jag skulle se ut i det. Va tycks? Jag ska säga helt ärligt att jag var lite obekväm, men jag tycker färgen är så snygg. (Lite starkare irl) (ska ge er bättre bild sen).

image

Dessa är även tre nya som bara har legat i nessesären som jag har nu tagit fram. Jag har inte testat de röda men den ljusa har jag använt. Den är ganska varm i färgen så den kommer passa perfekt till sommaren! Märket Elf är ett billigare alternativ och ändå helt okej. Smink behöver inte vara dyrt för att vara bra, det finns även billigare som är bättre.

image

Ni har väll inte missat att systrarna Kardashian har släppt en sminkkollektion. Jag har lästan allt från deras kollektion och de är helt okej enligt mig. De var oväntat billigare än vad jag vad jag trodde de skulle var ute på marknaden. Jag skulle kunna ha ett helt inlägg bara om deras smink och ge mina EGNA åsikter om detta märke.

Den rosa färgen var tok för stark för min smak. Den var verkligen PINK. Men färgen Blackberry som den heter är snygg. Dock behöver man någon bas för att den skall var så mörk som man vill ha den.

Trevlig fredag till er alla! Ikväll så ska jag bara mysa med min familj och ha några vänner på besök, kram ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats