SOMMAREN KOM TILLSLUT | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

SOMMAREN KOM TILLSLUT

Hejsan alla fina! Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg och sist så skrev jag att jag längtade så efter sommaren och nu är den äntligen här!

Det har varit fint väder hela helgen och jag har njutit till max. Hela denna veckan ska det regna och vara mulet men jag bryr mig inte ett dugg sålänge det är inte vinter och kallt. Det är ganska mysigt med regn också. Haitier framför then och äter ostbollar och glass.

Det har varit en lite jobbigare period med Adrian här hemma. Jag har känt mig konstant trött och sovit varandra gång när Adrian har. Energin har varit borta och jag har inte presterat lika bra med lek och tid för vänner. Men nu känner jag mig piggare och är allmänt gladare när solen lyser fram.

Kram på er alla💗 Bilderna är ifrån helgen☀️IMG_0285 IMG_0300

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats