SVAR TILL FRÅGOR | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

SVAR TILL FRÅGOR

Det här med att svara på frågor på bloggen som inte kommer ifrån läsare är väldigt populärt. Jag tycker det är jätte kul att läsa andras svar och motiveringar men jag har aldrig gjort det själv. Nu har jag sett även en ny grej där man ska svara på vad som finner sig på/bakom/ under olika prylar och möbler där hemma. Detta tyckte jag var jätte kul och jag blev så sugen att ha detta på min blogg också.

Vad hittar man alltid/ofta?
På ditt skrivbord?

Vi har inget skrivbord här hos oss men på våran TV-bänk så finner man alltid blommor. Ibland snittblommor eller blommor i kruka.

Under din säng?

Ibland hittar jag mitt hårband där, men för det mesta inget. Jag är duktig att dammsuga under sängen och då kollar jag alltid om det är något där så jag inte dammsugar upp det. Inga dammtussar där!

Bakom din kylskåpsdörr?

Massa gott bara! Både jag och min sambo ser till så att det finns massor med mat där så att vi kan väljamellan olika maträtter efter humöret. Men man finner alltid avokado, ägg, massa sallad, oliver, olika frukter, morötter, saft, olika dressingar, svamp och massa standard” mat. Och sen så är jag bra på att köpa annorlunda mat och konstiga frukter som man aldrig har sett.

Vid sidan att ditt handfat?

bara en handtvål som jag har beställt från Dermoshop  i olika färger.

Högst upp i din bokhylla?

Vi har ingen bokhylla heller. Men vi har många barn böcker, matlagningsböcker och några få läseböcker.

Längst ner i din tvättkorg?

Inget alls! Jag har ingen smutstvätt och bara rena kläder. Men jag skulle vela tvätta upp mina vårjackor så de är redo för våren då när den kommer.

Framför näsan på dig?

Min Ipad. Jag skriver alltid mina inlägg på min Ipad. Det har bara blivit så, annars så ser jag mina fina tofflor som jag fick i julklapp av min mamma från märket Puppies.

I dina tankar?

Allt för mycket! Mycket stress och viljor och mycket som jag behöver fixa. Kommer vi någon gång bli färdig med hemmet efter flytten? Det är så mycket småfix. Jag hakar alltid upp mig på detta. Men samtidigt roliga saker som jag vill göra snart och positiva tankar!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats