TIDEN RÄCKER INTE TILL | Lovisasmammaliv
lovisaeklund

Lovisasmammaliv

Annons

TIDEN RÄCKER INTE TILL

Alltså jag har så mycket att göra så att inget blir gjort. Adrians pappa har varit sjuk så jag har tagit hand om Adrian dag in och ut. Även täffat många vänner som är roligt men var finns tiden att fixa i hemmet? Allt har stannat upp sedan vi flyttade. Jag vill så gärna fixa men jag skulle behöva ha en ledig dag från städning, mat och Adrian för att hinna fixa i hemmet. Nåja det får ta sin tid. Ikväll så ska jag försöka hinna  stryka nya gardiner att hänga upp i vardagsrummet.

Adrian har fått nya sängtecken som jag köpte i höst från IKEA. Nybäddat och redo för att en liten prins ska sova där ❤️

image

Detta är min mormor som hälsade på mig igår. Vi åkte till butiken och handlade mat tillsammans och fikade massa mums.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lovisaeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats